10.6.12

De llibres...

Com que fa temps que no actualitzo gaire el bloc, fa temps que no parlo de llibres. 


Temps era temps, servidor de vostès, llegia força, o això em smeblava a mi. Ara sé del cert quee ntre una i altra cosa, no estic llegint gaire, però volia deixar un parell de recomanacions molt concertes.


La primera, en positiu. Ja sé que potser agú pensarà que se'm veu el llautó, però us recomano un llibre de poeisa que, com la seva autora ha dit algun cop és "bueno, bonito y barato".


Us parlo d'Assassins de margarides, d'Anna Garcia Garay, editat per l'editorial Viena i guanyador del premi de poesia Joan Llacuna, Ciutat d'Igualada, 2011. El llibre, ha trigat en arribar a les llibreries, però un cop hi és, us asseguro que compaterixo el que en diu la seva creadora (les tres bes).


A les margarides, sovint se'ls pregunta alló  de: m'estima, no m'estima. I amb això en teniu prou per saber de què va. Bé, ja sabeu que sovint penjo al bloc algun paràgraf del llibre objecte de comentari, però és que aquest cop, no he demanat permís!  


Us en deixo, només, algun vers del que mçes m'agraden.


"Fer dissabte de l'amor"


"Avui l'amor no té amo ni casa on tornar"


"Les teves paraules amb escates
però sense espines"


"Em plou a dins"


Llegiu-lo. De debó.


I ara, una altra mena de recomanació, de digne contrari.


Sembla que en Ray Loriga ha decidit escriure una trilogia. No sé quan de temps fa que el vaig descobrir i em va agradar. Una veu nova a la novel·la en castellà, vaig pensar.


Bé. Llegiu "Héroes", "Lo peor de todo" o, fins i tot, "trífero" o "El hombre que inventó Manhattan", però no cal que us compreu la seva darrera novel·la "El bebedor de lágrimas".


Ja cansa.   



 

3 comentaris:

Yáiza ha dit...

Apa, recomanacions que tens ben clares, eh! Em sap greu, però jo no tinc per costum llegir poesia. No m'acaba... I pel que fa l'altre, ni el conec, així que no pateixis que tampoc el llegiré. (Firma una que també creu llegir molt... ai senyor!)

anna g. ha dit...

Ei!!!! Moltes gràcies per recomanar el meu llibre :)

Petons!

Manel T. ha dit...

Yáiza, això d ela poesia, crec que és millor no forçar-ho. Ja t'arribarà (o no).

anna.g, i a tu, per escriure'l. Demà dimecres ens veiem amb la C. i tanquem "l'oferta" que t'hem de fer...