15.9.08

Tot Poesia 2008

I ja ha arribat l'edició 2008 del Tot Poesia amb el blog corresponent.

"Activitat adreçada als centres educatius i a la població en general que s’ofereix en col·laboració amb el Tot Sant Cugat i sota la mirada poètica de Lluís Calvo, amb l’objectiu de fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi.

Només cal que envieu les vostres creacions poètiques a teatre-auditori@santcugat.cat.

Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat (revista local) i al blog http://totpoesia2008.blogspot.com/ al que podeu accedir, també, a través del web del Festival: http://www.poesia.santcugat.cat/ (quan estigui operatiu).

Cada autor seleccionat rebrà dues invitacions per a l’espectacle "Teatre i Poesia", dirigit per Oriol Broggi, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, el dissabte 18 d’octubre, a les 22 h.

Els poemes, de màxim 14 versos, es poden enviar, en català o en castellà, a partir del 5 de setembre i fins al dimarts 14 d’octubre. És imprescindible que tots els poemes vagin acompanyats de les dades següents: nom, edat, adreça, telèfon i e-mail".

Animeu-vos a participar-hi!

3 comentaris:

nimue ha dit...

comença el curs i comença l'activitat! :) Espere que la tornada al col·le haurà sigut tranquil·la!

Montse ha dit...

ai!
poe-què?

Albert ha dit...

La tornada al col·le, ha costat; però la tornada al meu cole, encara està costant més. Escolta, a veure si m'envies alguna cosa per pnejar, o t'acostes en algun moment de la Setmana de Poesia, o... En fi, a veure...

Poesia, arare, no et facis la distreta!