9.6.06

Felicitats, guapíssima

Avui, aviso d'entrada, no és una altra felicitació per Egotista, que ja va rebent les seves al seu blog. Avui és per una amiga meva que n'ha fet quaranta i que em sembla que està una mica preocupada amb el tema, o això em va dir la setmana passada. I, faig públic, com que em sembla que és un patir que no és només seu i que puc entendre, quina és la meva opinió. Doncs la meva opinió és que la majoria de noies que entre l'any passat i aquest han arribat a aquesta nova dècada, estan fantàstiques (això inclou la meva senyora). Estan guapíssimes i són encara molt més interessants (alguna, per exemple, una mica més reposada, que ja convenia). Com que aquesta meva amiga no crec que tingui ni idea que tinc un blog i encara menys que pensava felicitar-la des d'aquí, aquest matí li he enviat un sms. Quan m'ha trucat m'ha semblat que estava contenta. I és que és la millor manera de començar una nova dècada, amb un somriure al rostre. Petonàs, guapíssima.

7 comentaris:

Hanna B ha dit...

em sembla bé afegir-me tot i que no conec a la protagonista.
fer anys sempre és una celebració, així que felicitats!

nimue ha dit...

doncs moltes felicitats per a la teua amiga! :)

Xurri ha dit...

Doncs feliç quarantanys.

Està bé saber que hi ha públic per a tot. Puja la moral.

Anònim ha dit...

Jo sempre penso que cada edat té les seves coses bones... De vegades, quan preguntes a gent que n'ha viscut unes quantes no et diu que tornaria als 20 sino als 35 o 40: quan el cos encara funciona perfectament i, en canvi, has aprés i viscut moltes coses de la vida. Moltes Felicitats als Quarantistes!

Grigri ha dit...

És fantàstic que algú es recordi de tu el dia del teu aniversari. Bon detall albert.
No cal que li expliquis que tens un blog però pots dir-li que de moment hi ha 5 persones (m'hi afegeixo) que no coneix que l'han felicitat..!!

Anònim ha dit...

Albert... Ja sé que no és aquest el post i que potser això és remoure't coses, però m'agradaria dir-te que sento molt això de ta mare i que segueixo sent la teva veïna virtual d'escala i que moltes abraçades per tu!

Albert ha dit...

Faré arribar les vostres felicitàncies a la meva aquesta amiga. Xurri, no sé si sóc bon públic, però hi sóc, i amb opinió. Gràcies, Annna, veïna.