3.1.07

Les hores (i II)

Últimes hores de 2006 i primeres hores de 2007.

Tinc els petits al llit i la seva mare també estirada amb mal de panxa. Aprofito per llegir les darreres pàgines de l'any i sopar. Mení de Cap d'Any: llauna de "calamares en su salsa", truita a la francesa amb "pàambtomaquet" i tall de formatge. Les postres: un exquiist tall de gelat de crocant de la Sirena. Quan falten un parell de minuts per acabar l'any, entro a l'habitació on dorm la compi i li agafo la mà. Sentim els veïns com fan xivarri. Són les dotze. Ens desitgem bon any.

Mitja hora més tard surto a treballar. Engego un parell de revetlles. Vaig i vinc. En el temps mort, assegut còmodament al cotxe, m'acabo el darrer llibre d'Imma Monsó. Les cinquanta últimes pàgines no les he gaudit tant com les duescentes primeres. M'agrada com escriu aquesta dona (entenc que amb pretensió de senzillesa). Com sempre a les seves novel·les hi ha força elements on podre-s'hi reconèixer.

Les quatre, tanquem una de les revetlles (la dels adolescents). He de trucar a la policia perquè avisin una ambulància. No gaire lluny de la festa, una nena de setze anyets ha begut molt massa en excès i està molt freda. Un cop més, la policia em sorprén i els he de felicitar (i ja en van tres o quatre últimament). Arriben molt ràpid i es fan càrrec de la situació. L'altra festa la tanco a quarts de sis (aquí m'he de posar antipàtic perquè l'hora de tancar ja ha arribat, però les ganes de festa no, evidentment). Que gran que em sento... A un quart de set, a dormir.

A quarts de dues, mentre feia un kit-kat, envio uns quats sms desitjant un bon any.Entre els sms enviats hi ha tots els dels bloggers que, per una raó o una altra, m'han donat el seu número de mòbil. Alguns arriben perquè em contesten. D'altres no ho sé, perquè el telèfon m'avisa que no ha pogut enviar tots els sms, però no em diu quins sí i quins no. Si tinc el vostre número de mòbil i no us ha arribat una meva "felicitació", doneu-vos per felicitats (la tecnologia, ja se sap).

Cap d'Any. Dinem a casa amb les meves dues germanes. Mentre se les foten entre elles (la qual cosa agareixo profundament), trec una última ampolla de vi de la nevera. És un vi blanc de Rias Baixas. Algú el recorda? A la vostra salut.

P.S. 1. I des d'ahir que ja tenim una nena de tres pams.

12 comentaris:

Grigri ha dit...

Caram albert, doncs sí que estàs distret tu la nit de cap d'any!

cuideu-vos tots, i que el 2007 us permeti veure créixer més pams la petitona i que el grandolàs es faci ben grandolàs...

nimue ha dit...

treballes tancant festes?? glups!

catxislamar... jo també vaig estar malaltona per cap d'any i no vaig poder menjar res del que havia previst...

En fi, m'ho he menjat després!
Felicitats per la petita que creix!

Pepita Forever ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pepita Forever ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

He estat jo la dels comentaris esborrats...ja saps que ara estic jugant amb aixó..sorry!!

M'agrada el teu sopar de Cap d'Any. Tot aixó que diu "salsa americana" em torna boja i aprofito les comilones per tenir.ne sempre a la taula.

Felicitats per la nena que s'està fent gran...a veure si el pare es deixa de tanta festa ara... ;-) petó

aiguamarina ha dit...

Una forta abraçada!! Jo també em demano un missatget de felicitació, ja possats , jajajaja

Petons!

Montse ha dit...

Si, jo vaig rebre el teu sms i te'l vaig agrair moltíssim! I tu, que vas rebre el meu de retorn?

No entenc això que hagis de tancar festes (com diu la Nimue) un dia, ens ho expliques, eh?

Felicitats pels tres pams de nena que ja tens!

I un petó.

Albert ha dit...

Grigri, anem a pams ;-)

nimue, obrint-les i tancant-les...

Africa, sempre tinc una llauna del que sigui en salsa americana al rebost jo també (veig que el tema links ja està solucionat...).

Aigua, diria que no tinc el teu mòbil i si ara em d'esperar fins al 2008...

Arare, divendres 12, a la propera tertúlia, t'ho explico. Fins aviadet.

Albert ha dit...

Aigua, volia dir "hem".

aiguamarina ha dit...

:P

Hanna B ha dit...

el mal de panxa ha fet estralls aquestes festes, ho diu una afectada... sobre el menú, una mica express, però res a dir si és el que et venia de gust, la truita a la francesa amb pà amb tomàquet és deliciosa...
això de tancar festes és una tasca ben dura, no sabia pas que hi havia algú encarregat (a part de l'amo del local etc) espero que et paguin bé per donar la cara...
recordo el vinet aquest blanc (oi?)
feliç 2007 per a tu i els teus, amb aquesta nena que ja creix tant, que maca...!

Albert ha dit...

HannaB, no és el menu que havia comprat, però les circumstàncies... Per Cap d'Any pageuen hores extres, la resta de l'any no. I el vinet blanc és aquell que recordes. A tu també et va agradar, no? Apa, encara que no ens veiem aquest divendres, fins aviat.
P.S. Perquè estàs d'exàmens, que sí no, ja t'hauria convidat a un altre espectacle fantàstic que fan aquests dies per la meva city.