23.11.05

Aquesta tarda estava a punt d'escriure un petit post quan m'ha arribat un sms d'una amiga. Males notícies. He contestat pel mateix mitjà. Ja parlarem quan s'hi vegi amb cor. M'he posat al llit i se m'han escapat unes quantes llàgrimes. Però mitja hora més tard m'he llevat i he anat a buscar el xic i a la seva mare que m'esperaven a casa la tieta monja i hem anat al metge pel petit (té fongs, segons la doctora). Després hem anat cap a casa i he jugat una estona amb el petardo (sa mare té el cap ple de cabòries per culpa de la feina i tampoc està massa bé aquests dies). Al vespre, sa mare s'ha superat i s'ha fet càrrec de la bestioleta i jo he pogut anara una reunió d'una associació de la qual sóc membre. Ens hi estem una horeta i mitja. He tornat a casa, he sopat i mentre cuido del petit, que es desperta plorant ,de tant en tant, escric això. Que si fa no fa és el mateix que volia esciure a primera hora de la tarda. Aquests darrers dies em costa "navegar" per la vida. Estic una mica massa sensible, potser. Obro el diari i se m'omplen els ulls de làgrimes quan veig les fotos del que està passant a l'Àfrica amb la SIDA. Minuts més tard m'interesso i suco pa en la polèmica oberta sobre el plagi (o no) del darrer premi de poesia Gabriel Ferrater de Sant Cugat. Etc. Estic escindit. Com tanta gent, suposo. Però aquests dies em costa trobar el punt d'equilibri.

8 comentaris:

Hanna B ha dit...

ai albert! deu ser el temps, pensa que ens ha caigut la nit al damunt de cop! jo he passat uns dies ploramica, ho vaig relacionar amb les meves (irregulars) hormones sensibles.. però potser és una combinació de coses.. cuida't i molts petons!

Xurri ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Xurri ha dit...

Potser hauràs de probar a vestir-te de verd...

No estiguis trist, busca alguna cosa plaent i fes-la. Segurament no hi ha cap motiu real per abstenir-se de l'esbarjo.
O si?
Fa uns dies estaves content perque havies pres unes birres amb uns amics. Fes alguna cosa semblant.

Ànims!!!! (i petons)

Xurri ha dit...

el comentari esborrat era meu: havia escrit "havies" SENSE H! (arrrrggg)
sorry....

Tenblog ha dit...

bajamos y subimos con facilidad extrema. Así que piensa que en breve subirás de nuevo.
Que bien se ven los toros desde la barrera......

Anònim ha dit...

No tengo mejor ánimo que tu estos días, será que el invierno inviernea o qué se yo...

De todas formas ánimo y un abrazote enorme.

Albert ha dit...

Potser teniu raó i el temps també hi ajuda una mica. No ho sé. Que sentengui que no estic rematadaent malament, només és que m'afecten una mica més del compte "coses" que en d'altres moments "suporto" millor. Les coses groses que m'afecten (per exemple, això de la meva amiga) ja em smebla bé que m'afectin. Ahir a la nit, per trencar la dinàmica vaig anara aun sopar amb gent de la feina(erem uns 40). Com sempre, en general, res interessant, però després, en un petit comité de tres, coneixent una persona nova, ja va estar millor. Per cert, tinc problemes amb el blog. Com que heu fet comentaris entenc que el veieu normal, però jo he perdut els enllaços i he d'actualitzar cada vegda per veure-hi l'últim post. Demà diumenge miraré d'arreglar-ho. Bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

Jo pensava que era a causa de l'embaràs que estava tova, ara serà que és el temps... :-)
A veure si van apareixent més estones petites que et van animant!
Jo veig bé el blog ¿?