11.2.06

Això de la recerca

Avui ens han confirmat que tenim una "recercadora avançada" a casa. No entenc el perquè de tants papers i patiments, si sempre ha estat obvi. Felicitats, carinyo (suposant que m'estiguis llegint, que tot podria ser).

5 comentaris:

Xurri ha dit...

Aixó de la recerca es ben curiós. A mi m'encanta el titulillu de "suficiència investigadora". (que no serveix de res al món, que jo sàpigue).

En fi, enhorabona a la recercadora avançada, i espero que el títol signifiqui repercussions laborals - tipus contracte de recerca decent, i tal.

Albert ha dit...

Doncs de moment res de res, però és un pas previ impescindible i necessari que sembla que demana força paperam i moltes acreditacions i informes de nn sé qui, dient que ets molt bó/bona, etc., perquè si mai es convoca una plaça del ram X a una univeristat d'aquest país, puguis optar a presentar-t'hi (això quan ja hi portes treballant més de 10 anys i mai saps si el proper any serà l'últim....).

Hanna B ha dit...

moltes felicitats per la part que et toca! que un organisme oficial reconegui una cosa, per molt que la sàpigues, és un honor.
en què consisteix exactament que et nomeninr recercadora avançada? hi ha alguna mena de ceremonial?

Albert ha dit...

Recercadora avançada és la fórmula, en broma, que he utilitzat jo. El nom oficial no recordo exactament quin és. Consisteix, bàsicament, en el que he explicat en el comentari anterior a Xurri i la forma de saber-ho ha estat un trist mail de l'Agència Catalana de Qualitat Univrsitària. Res de l'altre dijous, per un profà com jo del món universitari, però un pas endavant imprescindible per poder, algun dia, optar a una plaça de debó.

Grigri ha dit...

Ostres, felicitats per la part que et toca..

això de recercadora avançada sona ben estrany però si n'esteu orgullosos és que deu ser alguna cosa prou important!! jejeje..

per cert, t'he fet cas i he explicat per sobre el què faré al nou departament.. quan em canviïn!!! que això pot ser "el parto de la burra"!!!

slts,
grigri