21.6.06

Sense títol (II)

Breument, que és tard i em queda feina per fer.

Aquests darrers dies he fet algunes lectures. El darrer llibre de Yasmina Reza (El trineu de Scoppenhauer) i un d'Eduard Márquez (El silenci dels arbres). Tots dos són curtets, t'atrapen i et fan reflexionar (cadascú que reflexioni sobre el que vulgui). També m'he fet dos poemaris: Compàs d'espera, d'Eduard Sanahuja, i Tres, d'Albert Mestres. Tots dos els he trobat desiguals (no és cap crítica negativa). Hi ha diversos reculls o línies diferents, formes variades, temàtiques distintes, etc. El darrer, com a mínim, ha tingut la virtut de despertar-me una línia concreta de reflexió que incorporaré en meu proper poemari (és una mica una broma...).

Avui he llegit la Vanguardia amb un somriure. Més valoracions del referèndum de diumenge, més anàlisis ara d'ordre més aviat tècnico-universitari, Maragall i Montilla, Carod i Puigcercós, la "victòria" de CiU, la victòria del PP, etc. A la contraportada una entrevista amb Yasmina Reza. Ja m'agradava com escriu aquesta senyora. Ara, a més a més, em sembla que m'agrada com pensa i com viu.

Dinar blogaire d'1 de juliol. De moment no som massa gent confirmada, la qual cosa facilita algunes coses (eh, pere?); pe`ro la convocatòria continua oberta. QUi vulgui apuntar-shi, que ho faci saber.

7 comentaris:

Tenblog ha dit...

lástima la distancia y que no libro ningún día si no....vaya que si me apuntaba a la cita.
Besos.....

Grigri ha dit...

Disculpeu que no hagi confirmat res per part meva del dinar blogaire.
Tot pinta a que al final res de res. Al meu company li ha fallat el company de fatigues muntanyeres i, si al final no marxa enlloc, no vindré.

Seguiré informant. Però si fa uns dies la probabilitat de sí era més alta de que no, ara la balança està a l'altre cantó..

Albert ha dit...

ten, no et preocupis; seràs convenient recordada...

grigri, oooohhhh!!!

Anònim ha dit...

Jo he tornat a aparcar la lectura ara...no tinc temps ni de anar llegint els vostres blogs...m'aniré possant al dia de tot poc a poc...
petó

Hanna B ha dit...

encara no em puc dedicar a la lectura, que encara em queda un examen, ai.
sobre la organització i tal, esperem ordres i ruta...

Albert ha dit...

DYI, tranqui, recupera el ritme a poc a poc. I respira. Petonàs.

HannaB, les indicacions (que no ordres) arribaran, si tot va bé, durant aquest cap de setmana. La destinació, ara depén de mar. Per cert, us van arribar un parell o tres de mails meus sobre el dinar ahir o abans d'ahir?

mar ha dit...

epppsss.... ja he enviat un petit esborrall de convocatòria pel dinar

ja concretarem

petons