18.8.06

Zweig

Suposo que ho podria titular: Momentos estelares de la Humanidad.

Parc de Vallparadís. Terrassa. 11.35 a.m.

Érem cinc pares (mascles, quedi clar) amb vuit criatures al parc. No hi havia cap femella adulta. Em sembla que en diuen: lo nunca visto.

Deu ser perquè són vacances....

7 comentaris:

nimue ha dit...

ja has tornat! espere que estigueu tot el món bé per casa després del retorn avançat!

els temps estan canviant, per sort.

arsvirtualis ha dit...

Seíeu tots al banquets prenent el solet o dins del sorral amb el poalet i la paleta...?

Albert ha dit...

nimue, això del temps, per bé o per mal? Potser no plou, però jo respiro molt millor que no fa uns dies. Un dia d'aquests de la propera setmana tornaré al Maresme amb el xiquet. Ja t'ho explicaré.

arsvirtualis, no t'ho creuràs però no n'hi havia cap d'ociós. Tothom estava pels i amb els xiquets (i xiquetes, s'entén). Ho he trobat tan fora de la realitat que, fins i tot, n'he fet alguna foto (no les penjo per respectar la intimitat dels subjectes).

Anònim ha dit...

y que tiene que ver la rama?

Anònim ha dit...

y que tiene que ver la rama?

Albert ha dit...

issis, serà que no sé alemany (?). Zweig és rama? Si és que va per aquí, explicaré que el títol era per condensar. S. Zweig va escriure un llibre que es titula "Momentos estelares de la Humanidad" i com que ahir estava parlant de llibres... Si el teu comentari va per una altra banda, pues no sé...

Hanna B ha dit...

sip, zweig és branca en alemany.
bonica l'estampeta dels pares al parc. em pregunto si les mares tambe estarien totes fent el mateix (i m'encantaria que fossin coses ocioses)