15.11.06

Inspiració


No fa massa dies teníem una conversa amb Litus sobre perquè la gent escriu als/els blogs. Les motivacions, evidentment, són diverses. En el meu cas concret, tampoc sé dir massa bé perquè. El que si us puc dir, per exemple, és d'on va sortir la inspiració pel darrer post. Llàstima que enlloc d'un xampú, no fos un elixir.

7 comentaris:

miquel ha dit...

I qui ho sap, Albert? Ep, jo també faig servir Dove, però per a la pell (fins que trobin la fórmula per a la hidratació interna... lluny, lluny, encara)

Anònim ha dit...

Jo també faig servir Dove de tant en tant...i penso que sí que pot arribar a hidratar una mica l'interior...et fa sentir bé, net i molt suau...petó

Hanna B ha dit...

oh, i el poses al damunt de la calefacció per a que estigui més calentet... quin detallàs..!!!

arsvirtualis ha dit...

No sols calentet,hannab, sinó que amb l'escalfor segur que es pot repartir millor per la pell... Aquest Albert és un sibarita.

Albert ha dit...

Doncs us he de dir que el Dove no el faig servir jo... (no us preocupeu, també vaig net). I això de la calefacció és, simplement, perquè no em sortia bé la foto (no es veien bé les lletres i com que me'n sé d'una que prefereix les fotos sense flaix...). De totes maneres, tothom ben net, ben hidratat i ben reconfortat!

Grigri ha dit...

Doncs jo no en faig servir de Dove. Mira, no sé perquè. Sé que en el seu moment tenia una raó per no fer-ho però ara com ara no la recordo..

Intensive Care també és el nom d'un àlbum del Robbie Williams no?

I finalment afegir que he rigut molt amb el tema de la Patum. El meu petit a tota hora em demana que li posi el CD, i balla els nans nous, i l'àliga i agafa una massa que tenim (autèntica, made in Berga, però per nens petits) i comença a anar amunt i avall pel menjador... adorable? bé, jo diria que no!! per molt que les meves arrels me'n facin sentir orgullosa!

nimue ha dit...

ui, doncs jo també pensava que estava damunt del radiador per calfar-lo... funcionaria??
Que bo untar-se de crema... ains...