17.1.07

Més zàpping

"Quisiera volver, no termina nunca esta misión. Me acuerdo de ti como un cuento de ciencia-ficción. No estoy tan mal, juego al póker con mi ordenador. Se pasan los días, no hay noticias desde la estación."

Avui he trobat aquesta de M-Clan. No la llegiu de forma estricta.

I, per cert, els qui mireu Porca Misèria, em smebla que és dimecres a la nit, escolteu la lletra de la cançó. Algunes les encerta al 100%, d'altres gens ni mica. Quin món de contradiccions!


4 comentaris:

arsvirtualis ha dit...

En faràs cinc cèntims pels que no la mirem?

Albert ha dit...

Ars, es veu que la sèrie aquesta la fan dijous a la nit. De totes maneres, el meu comentari és en relació a la cançoneta. No tinc la lletra. Demà miraré de fixar-m'hi, però recordo algun fragment del tipus "sabem el que volem" que em penso que no recull gaire gens el que em passa a mi, però alhora hi ha d'altres fragments de la cançó que em fan fets a mida. Demà més. I tu? Què fas?

arsvirtualis ha dit...

Què que faig? Estic engolida dins d'una espiral de feina. Estic preparant uns dossiers sobre l'educació escolar, infància i juventud durant el Nacionalsocialisme i la llista de bibliografía s'acosta a la guia telefònica d'una ciutat petita. Entre llibres i videos em difumino...

Albert ha dit...

Uix, no sé si es un "tema" gaire "educatiu" aquest. Vaja, amb una llista de bibliografia com aquesta, a trebllar (em sap greu, però no et puc ajudar).

Del Porca Misèria res de res. Ahir van i canvien la sèrie. Tampoc és important. La cosa és que a la cançoneta parlàven de coses en les que em sento gens identificat i unes uqantes altres que sí. Però sense cap importància.

Bona nit.