31.5.08

De l'Agència Tributària i de metges

Aquesta setmana i després d'intentar-ho diverses vegades, he parlat fins a tres cops amb personal d'atenció telefònica de l'Agència Tributària. El primer cop vais aconseguir fer unes rectificacions al meu esborrany, però em faltava el número del compte corrent des d'on volia pagar el que em toca pagar. El segon cop, no els funcionacen bé els ordinadors. A la tercera va la vençuda i ahir divendres vaig aconseguir "entregar" la meva declaració de renda.

Totes tres vegades vaig sol·licitar que m'atenguéssin en català i cap de les tres vegades ho he aconseguit. Em consta que a d'altres persones del meu entorn els ha passat el mateix i que, com jo, han decidit tirar pel dret, perquè per un cop que aconsegueixes que t'agafin el telèfon....

Resumint, ja sé que a nivell econòmic l'idioma no deu ser allò més important, però si el servei no el poden donar en català, potser no cal que en facin propaganda.

I els metges. Dijous vam portar a "revisió" la progènie d'aquesta casa. L'hereu contnua estable en el seu creixement. N'hi ha tants de la seva edat més alts i que pesen més que ell. com de baixos i més lleugers. Aquest no el veiem precisament com el més desenvolupat de la seva classe, pero no ens preocupa gaire. Les bones notícies es refereixen a la pubilla de casa, que comença redreçar pes i alçada i es va aproximant lentament cap a les mitjanes corresponents (és que estava força per sota del que toca...).

L'altra visita medica d'aquell mateix dijous al matí no té res a veure amb la meva família, però em vaig alegrar molt de saber, ja t'ho vaig dir, que tot va bé.

Continuo estudiant per l'exàmen del proper diemcres, que podria ser l'últim.

2 comentaris:

Montse ha dit...

És curiós, ahir va ser dia mèdic. El meu nét va ser vacunat (ja ha complert els 4 mesos) i sembla que, tot i que és un nadó prim, està tot dins dels cànons "establerts"... això de ser prim li deu venir de família, no? jo mai he vist la teva petita més petita del "que toca". La veig preciosa!!!!

Que et cundeixi l'estudi, company! ja ens diràs com t'ha anat el proper dimecres.

Un petonet.

aiguamarina ha dit...

Que vagi de conya l'exàmen!!

Una abraçada!!