23.12.09

Una mena de Nadala

Com que la cançó del caganer ja me l'han agafada (grigri), us deixo un enllaç al youtube corresponent, d'una altra cançó, que no m'entusiasma, però que tots els nens i totes les nenes de l'escola on va la meva descedència, ens van cantar ahir. Bon Nadal, i aquestes coses.

5 comentaris:

Montse ha dit...

Aquesta nadala la van cantar l'any passat a la meva escola els de P5, acompanyats dels pares i la mestra de música (ahí te quiero ver, jejeje, no saps de la que et vas lliurar, que podries haver hagut de cantar tu també!)

A mi si que m'agrada, digue'm innocent!

Bon Nadal i tot això...

Anònim ha dit...

Aquesta cançó és molt bonica Albert! jo no l'havia sentit mai, crec...

Arare: molt valor cantar aquesta cançó amb nens de P5!!!

Grigri

Albert ha dit...

Doncs a mi em va anar d'un pél que no m'enganyen i em fan sortir a cantar amb una quinzena de mares no sé quina cançó de nressol americana a base de ritmes, diverses veus i no sé què més. Sort que vaig estar atent! Bon Nadal, Arare.

Grigri, no és ben bé que la cançó no m'agradi, però és que la versió del youtube m'és una mica massa nostrada, segon com. A mi, per Nadal, i una més en general, m'agrada anar una mica més enllanet (amb el cap i amb els sentiments, vull dir, perquè jo, això de viatjar, més aviat poquet). Bon Nadal, també, i reposa i acaba de millorar.

jaka ha dit...

Bones Festes !!!

nimue ha dit...

són molt graciosos els nens cantant! espere que haureu tingut un bon dia de nadal!