8.1.10

Repassava...

Ara fa unes hores repassava, una mica al tum-tum, algun dels posts que vaig escriure ara fa tres anyets (ho faigde tant en tant, digueu-me nostàlgic, o potser, narcissista).

Mentre ho feia, m'adonava, no només de com he disminuit la cadència de publicació, cosa que ja sabia, si no de la "facilitat" per trobar tema que sembla que tenia.


Les "dificultats" actuals per publicar a la blogosfera les relacionava bàsicament amb la manca de temps i, parcialment, amb l'aparició d'altres mitjans d'expreessió (parlo del facebook) que cobreixen una part important del què vull dir i de com ho dir.

Però, després d'aquesta breu relectura de fa unes hores, em pregunto també, si no m'estaran passant menys coses per explicar...


5 comentaris:

miquel ha dit...

Vols dir que cal que "passin coses" per escriure qualsevol cosa?
El que passa és, tu ho insinues, que ens fem vells, bloquejament(?) parlant -innocències perdudes-, que l'alegria i els descobriments d'altres temps ja han desaparegut, que som tants i tants...
Resistirem!?

nimue ha dit...

i mira que tenim ja posts darrere nostre, eh! no crec que ens passen menys coses... és que tenim el temps distribuit de manera diferent, o tenim el cap en altres coses. Ens llegim al facebook, eh! però no és el mateix! ;) B7s!

Albert ha dit...

Osti, pere, no ho sé. Em smebla que m'interpretes prou bé. Només un apunt. Resistir? Per què? D'altra banda, em remeto a la divisa que encapçala em meu blog des de fa uns mesos...

Tens raó, nimue. El facebook no és el mateix, però en part, també em serveix per determinades coses que feia aquí. Una cosa no em supleix l'altre completament, però es solapen. I el temps... Gran b7!

Montse ha dit...

Colta, ahir a l'hora de dinar vaig rebre un sms que em deia bona nit... pot ser que els de Movistar s'hagin tornat lelos "o algo"? Me'l vas enviar a l'hora de dinar de veritat?ÔÔ

en qualsevol cas, bona nit de dilluns a dimarts, wapu! a tu i al piratilla, per descomptat ;)

una altra cosa... t'has desapuntat del feisbuk, que no t'hi trobo?

O sóc jo que em passen coses estranyes? aideumeu!!!!

el pensador ha dit...

Si d’inactivitat es tracta, molt em temo que us guanyo jo. I això, que un servidor no està present al facebook. I per tant, doncs, no són altres racons d’internet els que em mantenen en fase improductiva.

Tampoc crec que sigui el motiu una disminució de les coses que em passen.

El món segueix giravoltant dia rere dia —per sort—, i per tant de ben segur que coses me’n segueixen passant.

I com que no vull arribar a pensar que estic renunciant, em convenço a mi mateix de què estic madurant.

Tot i que espero no caure per un excés de maduració.