28.8.10

Un mes més tard...

Vam començar l'estiu amb les últimes actuacionscom a Diablons i a partir d'aquí...

Hem après, en un càmping de la Garrotxa, a anar en bicicleta sense rodetes (i ja anem a tope i els Reis ens hauran de portar una bici més gran i amb canvi de marxes).

Al Maresme, hem après a aguantar-nos a l'aigua del mar i, al Berguedà, a atravessar una piscina ben ample (i aquest proper curs millorarem la tècnica perquè els dimarts anirem a la piscina amb l'escola).

Hem fet una primera excursó a la muntanya de la Cerdanya i hem pujat fins al coll del Perafita (tres hores i mitja anar i tornar, no és broma).

Hem rebut visites d'amics i d'amigues, de parents, hem pres el solet i estem ben morenos, hem ballat, cantat i rigut (també hem plorat alguna vegada, naturalment).

No hem llegit gaire i no hem escrit gaire res, però per això, ja tenim la resta de l'any...

4 comentaris:

anna g. ha dit...

què xuli! quantes coses que heu fet! jo us dec encara una visita... petons :)

Montse ha dit...

jo també us dec una visita, em sap greu, sempre estic "liada" :(

un petonet ben fort!

Grigri ha dit...

canviant el teló de fons, la veritat és que hem (han) fet coses molt similars..!!
ara tocarà fer guardiola per aquestes bicicletes de nens grans que han de portar els reis...

Albert ha dit...

Noies, quedi clar que no ens DEVEU (obligació) una visita. Esteu convidades a venir (soles o acompanyades) i, quan us convingui, en parlem i acordem una data. Nosaltres continuarem venint per aquí els caps de setmana (i la majoria de festius), com a mínim, fins al febrer (després, ja ho veurem). De pas, això t'inclou a tu, grigri, que també quedes convidada. Petonets per les tres, boniques.