23.4.11

Post número 400 d'aquest blog

Doncs sí. No estic gens organitzat mentalment per escriure res, però trobo que està bé fer-ho. Ja he arrribat als 400 posts en aquets blog i, si hi sumem els del primer blog i els d'alguns altres, crec que em dec anar apropant al miler de posts.

Que si vol dir res? Que si té cap signficat en especial? Suposo que no, què us he de dir. Però trobo que les efemèrides, encara que siguin petites, com aquesta, s'han de celebrar.

I parlant d'efemèrides, avui fa disset anys que hi va haver una trobada de companys i companyes de secundària. Una mica abans d'acabar el COU vam acordar trobar-nos deu anys més tard, concretament el 23 d'abril del 94, "a les 6 al Monestir", que era el lloc habitualde trobada (bé, era a la plaça del Monestir, però ningú parlava de la plaça ni del raconet concret de trobada pràcticament diària; raconet per cert, que avui ja no existeix).

Encara conservo alguna d'aquelles coneixences i, molt millor, alguna fotografia.

Aquell 23 d'abril però, només vaig poder passar per la plaça un moment. De matinada, havia mort el meu pare i va ser tot plegat un bon tràfec.

Pare, com que sé que t'agradava el Barça, sàpigues que acabem de guanyar un altre partt i que som a propet de guanyar una altra lliga. Aquest any la cosa està més emocionant que anys enrere, però els que segueixen el futbol s'ho passen bé, tot patint. Com tu feies, vaja.

Per cert, ara fa uns dies em vaig trobar el Javier, aquell "maño" que vivia al 4t 2a, i em va estar parlant de tu i de la resta del veinat d'aquella època. Em va dir que us enyora molt a tots plegats i que tu "eras un tio cojonudo".

Apa, una abraçada i a passar-ho bé, per allà dalt (?).


2 comentaris:

Montse ha dit...

va, no ens facis plorar, vols?

Segur que està fent tertúlia amb el meu pare, que també era culé fins a la medul·la!

Que tinguis una molt bona Pasqua, vigileu amb la mona, eh?

Albert ha dit...

Montse, tu ja saps que parlar amb els d'allà a dalt, de tant en tant, més aviat és sa (i tu me'n vas ensenyar una micona). A veure si aquest any tenim més sort que l'any passat i ens organitzem per coincidir una estona entre el Maresme i la Selva. Muà, muà i requetemuà.