22.4.07

Cap de setmana

Divendres a la tarda recollim el grandolàs a l'escola una mica abans d'hora i anem a jugar a un parc amb uns bons sorrals mentre sa mare i sa germana compren elements bàsics de subsistència. Després, cap a casa, que el tiet ens porta ordinador nou.

Dissabte al matí, agafo la descendència i anem d'excursió, en tren, fins a Bellatera. Baixem a jugar a la font de la Bonaigua. Tornem adinar i dormir una estona a casa i, a la tarda, després d'una nova i molt breu sessió de parc, anem a veure la presentació d'un conte sobre els Gegants de la ciutat, però ens quedem mirant els bastoners, l'Esbart, un grup de percusió i els Diables que celebren el 15è aniversari dels primers. Tornem tard a casa.

Diumenge fem una breu visita al parc que hi ha a la vora de casa, no hi ha ningú més, i després anem cap a la trobada de Gegants. Celebren el seu 20è anivesari. N'hi ha molts. Els veiem passar tres cops. Fem un petit vermut i ràpid a dinar cap a casa d'una de les tietes i celebrem el seu aniversari. A la tarda anem a un parc molt maco del seu poble i mentre la petita fa les sevs becaines, el gran fa de tot per allà. Tornem a casa per passar per la banyera, sopar i a dormir.

No perdo el temps, no et preocupis; però me'ts constantment present.