5.1.08

Primer post de l'any

Em forço una mica a escriure aquest primer post de l'any. Com sempre, no es tracta tant de no tenir "teca" per explicar, com de no haver tingut gaire temps per endreçar-la, reflexionar-hi i escriure alguna cosa amb cap i peus. Però el temps....

Sobre el temps que vivim, comentaré només que les fetes de Nadal i Reis, no estan fetes a la meva mida. El Nadal el celebrem amb la família de la meva "compi", raó per la qual considero adequat que sigui ella qui porti la iniciativa en relació als regals i aquestes coses. Jo faig de transportista, recollidor de paquets, cuidador de quitxalla, etc. Els Reis els fem amb les meves dues germanes, o sigui el que queda en peu de la meva família d'orígen Aquí, hauria de ser jo qui se n'ecarregués més de tot plegat. Però no. Continuo corrent com un boig, movent persones i paquets amunt i avall, comprant a tort i a dret, però la logística de tot plegat, continua en mans de la meva mitja taronja. No m'en queixo. Per poder jo organitzar tot el emrder nadalenc, hauríem d'haver començat a organitzar-nos i fer llistes, quan tornàvem de les vacances d'estiu. Aquestes darreres hores han estat una voràgine adquisitiva sense cap sentit.

Sobre el temps que llegeixo, quan puc esgarrepar uns minuts, diré que m'estic fent "Les hores" de Pla. És una recomanació de fa temps de litus i pere. No en parlaré gaire, de moment, perquè tot just l'estic començant (he arribat a la Candelera). I peruqè us explicaria el mateix que us he explicat quan he fullejat el "Quadern gris". M'agrada com escriu, m'agraden la seva contemplació del món on vivim, i dels humans que hi vivim i m'agraden les reflexions, més o menys trascendents, que vaig trobant, de tant en tant, en les seves pàgines.

Ho deixo que la petita lora pels descosits.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Jo m'he passat la tarda "muntant" les portades dels cedés que vaig recopilar per al fill que ha de ser pare. M'ho he passat francament bé. La portada la va dissenyar la meva mare, o sigui, la vesàbia de la criatura. De la que ha de néixer, vull dir. Buf buf... uns Reis una mica diferents. Els altres regals que hem de fer els vam anar comprant a poc a poc, així no se'ns ha amuntegat tot. De tota manera, abans de Nadal ja ho vaig comentar, que em sembla que tot plegat és un joc que ens volen fer jugar des de no sé ben bé on... un joc que a moments em sembla encisador i en altres moments em sembla una autèntica barbaritat. Un altre tema tertulià, en aquesta tertúlia nostra que tan malaltona està.

Com m'enrollo, marededeu! Que et portin alguna cosa del teu gust, els RRMM.

Petonets reals (que no reials)

Alegria De La Huerta ha dit...

Bon any!!

Jo he fet poques adquisicions, però totes les que m'han arribat han estat de literatura.

Carles ha dit...

Genial, el Pla. Bon any!