1.2.09

Premi Ferrater de poesia

Per diverses raons que ara no toquen (és la traducció nostrada del "no vienen al caso"?), hores d'ara em veig més implicat que mai en la vuitena edició del Premi Ferrater de poesia que convoquen l'Ajuntament de Sant Cugat, la Comissió Ciutadana Gabriel Ferrater i el Grup 62.

A part de ser un dels premis de poesia més ben dotats econòmicament del nostre país, una de les gràcies del premi és l'edició de l'obra guanyadora pel Grup 62.

Qui hi tingui interès, que consulti les bases a: http://www.santcugat.org/files/933-4935-Programa_descargar/PremiPoesiaFerrater09_Bases.pdf

Hi ha temps per presentar l'obra fins a finals del mes de febrer.

Algú s'hi anima?

4 comentaris:

Grigri ha dit...

El món de la poesia no seria ben bé el meu camp. Prefereixo que les invitacions estiguin relacionades amb el món culinari!! hehehehehe..
Ei, i que consti que això no ha de sonar EN CAP CAS, com a retret eh!!!

Albert ha dit...

No, no, si a mi ja m'està bé (i a més a més, n'he vist dos de nous que tenen bona pinta).

Grigri ha dit...

Doncs sóc tota orelles!!! quan Júpiter entri a l'òrbita de Bessons, i estigui alineat amb Saturn, i hi hagi pluja d'estels, llavors jo crec que podrem estar en condicions de quedar... com ho veus??

jejejeje... mira, és que em sembla que avui m'he llevat amb la vena simpàticocabrona... perdona...

Albert ha dit...

Jo és que estic despistat amb això dels planetes. L'alineació aquesta que dius, toca la propera setmana o d'aquí a un mil·leni?