14.9.10

Tot Poesia 2010

Penjo al bloc amb una mica deretard, l'anunci del tot Poesia 2010, una iniciativa poètica a la que estic, diguem-ne, força vinculat.

Activitat adreçada als centres educatius, i a la població en general, s’ofereix en col·laboració amb el setmanari Tot Sant Cugat, i sota la mirada poètica de Lluís Calvo, amb l’objectiu de fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi. Alumnat, professorat, pares, mares, avis, àvies, només cal que envieu les vostres creacions poètiques a l'adreça electrònica, teatre-auditori@santcugat.cat

Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat, al web del Festival www.poesia.santcugat.cat i al blog: http://totpoesia2010.blogspot.com/ on podreu rebre i deixar comentaris.

Cada autor seleccionat rebrà dues invitacions per a l’espectacle "He mirat aquesta terra", basada en l'obra de Joan Maragall, amb "La locomotora negra", la "Coral Sant Jordi" i l'actriu Carme Sansa, al Teatre-Auditori (divendres 22 d’octubre, a les 22 h).

Els poemes, de màxim 14 versos, es poden enviar, en català o castellà, a partir del divendres 10 de setembre fins al dimarts 19 d’octubre.

És imprescindible que tots els poemes vagin acompanyats de les dades següents: nom, edat, adreça, telèfon i e-mail.

Animeu-vos a participar-hi!