8.12.11

Passen coses diferents

Amb la mitja taronja a ultramar per uns dies i la descendència a casa d'uns seus cosins, les coses es veuen diferents.

Concreto.

Deixo la progènie a casa dels seus cosins i vagarejo, en cotxe i sense cap mena de pressa, per Barcelona. Admiro la Sagrada Família il·luminada, el Passeig de Sant Joan, el TNC i l'Auditori, els contrastos de les llums dels cotxes i els semàfors de l'Av. Meridiana,...  Escolto el CD històric de Nawja Nimri i Carlos Jean que repeteix "I like to feel those roses on my skin...". Tinc la sensació de conduir i estar enregistrant una pel·lícula alhora.

Quan arribo a casa, surto a sopar al Viena perquè he aprofitat per quedar i avançar en la definició del nou blog de l'AMPA de l'escola de la nostra descendècnia. Tot i que l'especialista en blogs no es presenta a la cita/reunió/spoar, avanço en el disseny de continguts. I escolto, sense voler, la conversa de la taula del costat, on una mare educa els seus dos descendents, preadolescents, en la necessitat d'assegurar-se que la porta de l'ascensor queda ben tancada perquè hi ha veïns, gent d'edat avançada, que el necessiten. Em fa gràcia aquesta mena d'educació familiar-trasnmissió de valors, a la que jo encara no he arribat. 

I tanco aquest petit "bucle" recordant que jo també m'he hagut d'assegurar que havia deixat la porta de l'ascensor tancada a casa dels nebots. No sé si per una qüestió d''educació, responsabilitat o culpa.

3 comentaris:

Africa ha dit...

Crec que la tranmissió de valors es pot anar modificant o adaptant però sempre queda millor amb l'exemple que no pas amb la paraula...així que jo li diria consciència.

Sort de la música a la passejada :)

egotista ha dit...

Redisseny de blog de l'Ampa: jajajajaja Estem igual!

Què bonic el passeig musical! Hi ha tants pocs moments d'aquests, quan es té progenie...

Albert ha dit...

Buf, Africa, si això de la transmissió de valors s'ha de complicar gaire, ho deixo córrer... :)

Suposo que es tracta de buscar-los i de pactar (fifty-fifity). A mi, concretament aquest, em va caure al damunt sense haver-ho planejat (i encara són millors...).