21.12.11

Reflexions


Intento reflexionar sobre diverses coses amb la canalla que corre per casa esperant l'ordre de passar al llit..

I no me'n surto gaire, no cal dir-ho.

Després d'uns dies de desconnexió (el controlador de la pantalla s'havia sublevat i he acabat canviant la targeta gràfica), intento recuperar un cert ordre (i no puc).

Divago sobre Orestes i Electra (que s'ha de fer amb una mare que ha matat un pare que, segurament s'ho mereix), penso en la representació ministerial del col·lectiu de sociòlegs nacional (i respiro lentament i en profunditat), reviso les notes que he deixat al m`bil en les darreres setmanes ("necesidad de adscripción identitaria, Cultras 434, pàg 8, traçabilitat, etc., i no en trec aigua clara), penso en l'absurditat de la meva feina, com a mínim, en determinats moments (i recordo al poeta "vosaltres no sabeu que és carregar epxedients a l'Administració...").

Ja es veu que no tinc el dia, però pensava que era bo deixar un apunt aquí, niq ue sigui perquè d'aquí a un any, recordi per on passava (és una mica una broma de mal gust).    

4 comentaris:

Vida ha dit...

Jo avui també pas per aquí i et desig un Bon Nadal!

Albert ha dit...

Vida! Bon Nadal tinguis tu també (et trob a faltar una micona, ja ho saps :).

egotista ha dit...

D'aquí a un parell de dies, tot això que expliques ja seran coses de l'any passat... així que mira-t'ho ja amb distància :-) Molt feliç entrada en un any millor!

Albert ha dit...

Tinguis un bon any tu també, ego.