2.2.12

Estancat

Dimarts al matí vaig realitzar la protocolària visita mèdica anual de control. La metgessa em va preguntar que què tal, i davant la meva resposta, em va dir que estava "estancat". No vaig conetstar res, no es tracta de portar la contrària a l'autoritat, oi?, però més aviat vaig pensar que un servidor està estabilitzat i no estancat.

Quan tornava cap a casa, em vaig adonar de dos girs més sobre la qüestió. Un és que, qui està estancat, en tot cas, és el meu estat de salut, no jo; o sigui que diria que hi ha una certa confusió entre dues coses: l'individu i una de les seves parts.

Però després, encara vaig pensar que la metgessa en qüestió, em deu conèixer més del que em penso i deu saber que tinc el blog força abandonat, que no propsero gaire a la feina, que em veig superat per infinitat de petites foteses, etc.

O sigui que al final, li vaig acabar donant la raó. És el que en diem, la infal·libilitat dels experts!   

9 comentaris:

Montse ha dit...

aix, nen, no t'estanquis, no t'estanquis! tu sempre endavant!!! neva molt, per San Cucufate? (ai, perdó, és que m'estic entrenant per la que ens ve al damunt amb el nou govern i la cosa lingüística)

petonet

Albert ha dit...

La neu del matí ja ha desaparegut, però diuen que aquesta tarda-vespre, potser hi tornarà més fort.
Ara mateix, sóc acasa amb la patuleia. Records.

Alegria De La Huerta ha dit...

Doncs vés en compte que en aquest dies no et congelis. Aquest metges els agrada el sang i fetge, i si estàs bé resulta que estàs estancat... si és que els encanta que la gent els doni problemes ;) I mira que de feina no els falta tal com estan les coses ;)

Albert ha dit...

Tens tota la raó. Si de cas, quedem-nos com estem i no els donem més feina...

Yáiza ha dit...

S'ha de fer cas als metges!!! Però aviam si a la propera visita et diu que troba que tant la salut com tu esteu estables... i no estancats!

Albert ha dit...

Ai, Yáiza, que hi veig una mica d'interès corporatiu, en el teu comentari. De totes maneres, jo li faig cas: fins l'any que ve i adéu-siau. Amen. :)

el pensador ha dit...

Toc, Toc... Bon dia. Avui és dissabte, ah! que ja ho sabies? Ja, però, potser el que no saps és que demà diumenge fem un #esmorzarblocaire a la #FMB i he pensat que havia de venir a dir-t'ho perquè estic segur que no te'l voldràs perdre. Serà a les 10 del matí i després anirem plegats a dir la nostra davant del TSJC amb #escolaencatalà

Vindràs, oi? Què no saps on és? Cap problema, aquí tens l'enllaç a l'esdeveniment al facebook, on no només hi tens l'adreça, sinó que a més t'hi podràs apuntar. Fins demà.

http://www.facebook.com/events/270364776365427/

egotista ha dit...

Estic convençuda de que "progresses adequadament" en tota la resta de facetes, només cal veure el blog.

Albert ha dit...

Ego, que tu jugues amb avantatge! Ei, et veig molt "escolar". Això de ser la presi de l'AMPA... Esmuaquis.