3.10.05

Albert is changing. (waiting Tres news)
Molta poc a poc, però changing. Dissabte vaig comprar dos CDs, els últims de Tracy Chapman (Where you live) i de David Gray (Life in - Slow motion). El de la Tracy no mata, però com que a casa en som fans, doncs a fer-ne la cole. La cançó que sona no sé ben bé on (Flaix o RAC105, segurament) és la primera, "Change". S'hi pregunta alguna cosa així com "would you change?" unes quantes vegades. El tema és el tema, ja ho sabeu, però em sembla que, en aquesta cançó en concret, ho tenim magre això del canvi. El CD no m'ha semblat tan rodó com d'altres seus. El segon CD, de David Gray, ha sortit millor parat de la meva "crítica". Després d'uns quants treballs que considero especialment afortunats, en David va treure un o dos CDs que no ho eren tant. Em sembla que aquest darrer torna a ser dels bons. Atenció especial al tema 7, "Ain't no love", que enganxa. La lletra repeteix: "This ain't no love that's guiding me". Pues serà que no. Total que, a banda de fer-vos saber alguns dels meus gustos musicals comentats més àmpliament en el meme corresponent de ja fa uns mesos, he de dir, sobretot, que vaig trencant maleficis, que no em quedo aturat on era, que ja torno a comprar CDs i que, poc a poc, però vaig canviant.

2 comentaris:

Hanna B ha dit...

ostres jo fa nomes un any que vaig escoltar de veritat la tracy. aquell primer cd que fa anys vaig ignorar i ara m'agrada tant!
el david gray no se qui es!

Albert ha dit...

Doncs això del David Gary s'ha de solucionar. Ja en parlarem. En qualsevol cas, sàpigues que el seu CD que prefereixo és "White ladder", tot i que aquesta cançó, precisament, no em sembla la millor.