19.9.07

Igualtat?

Avui, tornant a casa des de l'escola del grandolàs de la casa, ens hem quedat a jugar una estona en un parc.

Quan m'he decidit a comptar, els números eren: 33 f(e)melles (mares, àvies, cangurs,...) adultes i 4 mascles (pares) adults. Em crida l'atenció, no només la radical feminització de la cura de la nostra progènie sinó, a més a més, que tots els pares presents anàvem acompanyats d'una f(e)mella (ni tan sols nosaltres que mirem de tenir-ne una mica de cura, sabem fer-ho sols?).

Ja sé que és forçar una mica les dades existents, però...

P.S És evident que no sóc digne del nivell C...

6 comentaris:

Xurri ha dit...

consola't, que vist des d'els ulls d'una femella el panorama de passar la tarda envoltat de dones i homes emparellats és molt pitjor (si no ets homosexual, es clar!)

Albert ha dit...

no m'havia atrevit a dir-ho, però hi havia alguna mama de molt bon veure....

Xurri ha dit...

com diria el manel marqués, famella: exemplar humà del génere femení mort de gana.

:))

Grigri ha dit...

Jo he arribat a un punt que no miro el sexe o l'edat de les persones que van a recollir els nens de l'escola, tinc prou feina en barallar-me perquè em deixin passar amb el cotxet del petitó.
Noi, és que n'hi ha de força maleducats tu!!!! Si poden et passen per sobre, llons...!!!

I del tema del post anterior, només un petit comentari: el teu grandolàs el rei del cd de la patum, i la teva petita directament Elvis Presley... guau... d'això se'n diu un salt qualitatiu important.. ;P

Montse ha dit...

Albert, quan el pare dels meus fills anava a les reuniohns de la guarderia perquè la mare dels meus fills tenia reunió a la seva pròpia escola, estava SOL. D'això fa molts anys, però... i és que el temps passa molt ràpid. M'alegra saber que ja SOU QUATRE!!!

Molts petons des de Palamós!!!

Montse ha dit...

reunihons no, reunions!!!! (els meus dits ja no són el que eren, sobre tot després de passar pels teclats francesos)