6.9.07

Va com va

De la descendència. El grandolàs de la casa (3 anyets i tres mesos) fa temps per començar P3 a l'escola de grans. Mentrestant és a un càmping de la costa amb dos dels seus cosins i els seus avis. Avui he parlat amb ell per telèfon. Quan he preguntat com s'ho estava passant, m'ha contestat que "bé, però va com va". Immediatament he reclamat la presència d'un adult al telèfon. La iaia m'ha tranquilitzat. Les coses van bé, però dissabte quan arribem nosaltres al càmping, penso torturar-lo fins que m'expliqui això de que "va com va".

Del Club de Lectura Virtual (CLV). M'he fet el propòsit de reenganxar-me a les lectures que proposa el CLV a partir del proper llibre, concretament "El metall impur" de Julià de Jòdar. No crec que llegeixi tots els llibres, i encara menys que participi als fòrums i als xats de cadscun d'ells, però ara que ja tinc la llista del curs, m'ha semblat que n'hi havia algun d'interessant i que jo encara tinc pendent. Facilito l'enllaç per si algú hi està inetressat/ada: http://www.clubdelectura.net/

De poesia. Ja hi ha data per la Nit de poesia que s'organitza dins del 7è Festival de poesia de Sant Cugat. Serà el dissabte 27 d'octubre al Teatre Auditori de Sant Cugat. Aquest any es comptarà amb la presència (i l'actuació) de Maria del Mar Bonet. El poeta d'honor és Josep Palau i Fabre (si es descuiden...). Com en els últims anys, estic darrere una iniciativa de divulgació poètica general. Estic preparant un blog per aquells dies. Ja us ho acabaré de comentar d'aquí a uns dies. En fi, als qui vingueu (i m'ho feu saber), us proposo d'anar a fer una cervesa després tot enganxant-nos a un afetrhours poètic que es farà per allà on jo treballo. Ja ho sabeu. Aneu reservant la data.

Dels estudis. El curs passat em va anar prou bé i vaig aprovar tres assignatures. L'esforç però va ser important i vaig decidir no estudiar a l'estiu. O sigui que aquest proper curs 2007/08 em queden dues assignatures per acabar la carrera. Concretament: "Técnicas avanzadas de investigación social" (el primer parcial és estadística i ja puc començar a buscar un/a professor/a de reforç) i "Sociología del conocimiento" (que pel títol sembla molt interessant, però quan l'any passat vaig intenatr aproximar-m'hi, em va costar horrors). En fi, desitgeu-me sort.

De la feina. Mal moment per parlar-ne. Tot està bastant complicadot. Millor en parlo un altre dia quan sàpiga més bé per on me n'he de sortir.

D'allò altre. Acabada la primera fase, aviat començarà la segona. Ànims, preciosa.

5 comentaris:

miquel ha dit...

Sort en els cinc aspectes. Que me'n falta un? M'h inhibeixo.

nimue ha dit...

doncs sí... si se'n descuiden del Palau i Fabre...

jo també et desitge molta sort en tot!!

Albert ha dit...

pere, m'haurà de dir de quin te n'inhibeixes, no fos cas que més endavant, sigui el que m'ha anat malament ;-)

nimue, bé, del Palau i d'algun(e)s altres, però ja veurem. Gràcies per la sort que em desitges.

Grigri ha dit...

Bé, primer de tot enhorabona pels èxits aconseguits en els teus estudis. Segur que això de la Sociologia del coneixement serà "pa comit" després de tants esforços!!
Així que aquest any heu anat a Mallorca.. és bonic. Jo ho tinc pendent. bé, hi he estat però només 4 dies a casa d'uns cosins. Viuen allà i com que a l'estiu estan en temporada alta i treballen moltes hores al dia doncs vem poder voltar poquet la veritat. Ells ens deixaven el seu cotxe però vem preferir voltar poc i aprofitar les poques estones que tenien lliures per estar amb ells. Que els trobo molt a faltar!!

Nosaltres, per no perdre el costum, hem anat a muntanya (la cabra tira al monte diuen..), i hem gaudit d'una bona fresqueta!! Llàstima que a la tornada haguem patit aquestes calorades.. i jo que no suporto anar pel carrer suant..
Ja ens explicaràs què vol dir això del va com va eh? Sembla mentida quines converses pots tenir amb un nen de 3 anys i escaig oi? Jo a vegades em quedo de pedra amb les coses que diu. No saps si estàs parlant amb un nen o amb un adult...

aiós!

arsvirtualis ha dit...

He pres nota del club de lectura virtual; ara esbrinaré si els que hi som a la diàspora també podem participar-hi. Per una altra banda veig que tens una agenda amb aspiracions. Sort!