6.12.08

Moriria por vos

Aquesta tarda, enmig la sessió de pintura infantil de casa, han posat a la ràdio aquella cançó d'Amaral sobre Nicolas Cage i "Leaving Las Vegas".

Recordo haver vist la pel·lícula i haver quedat tocadet.

Per a qui en vulgui veure uns fragments: http://www.youtube.com/watch?v=K7BrF-41vw0

6 comentaris:

nimue ha dit...

no he vist la pel·lícula. Però la cançó és una de les que més m'agraden...

issis ha dit...

la peli es mucho mejor que la canción
hehe :)

Albert ha dit...

Cada cosa en el seu moment. Crec que la pel·lícula és intensa i dura, i t'ho pot arribar a fer passar malament. La cançó, ella soleta, és més aviat enganxoseta, de bon passar, si no t'hi fixes excessivament. Definitivament, cada cosa en el seu moment.

Grigri ha dit...

Cançons: em quedo amb la cançó dels keane de l'altre dia.

Pelis: fa un cert temps que he decidit no dedicar el meu poc temps lliure a patir veient pinícules. El què equival a dir que no revisionaré aquesta mentres la norma sigui vigent.. no recordo haver disfrutat massa precisament. I no em refereixo a la qualitat de la història o dels personatges o de les interpretacions, ni tampoc de la música de l'Sting (era de l'Sting oi?).. em refereixo a que en certs moments ho passes realment malament veient aquells dos pobres malaventurats..

Grigri ha dit...

per cert,
aquí a cal Grigri tenim una gastritis aguda: que en termes col·loquials seria una vomitada cada vegada que el pobre petitó de casa ingereix alguna cosa diferent a l'aire que respira.. distrets... molt distrets...

Albert ha dit...

Cuida't, Grigri, no miris la peli i ànims amb el petitó megavomitador.

(Més tard o més d'hora jo també "em cuidaré" una mica de tu")