21.9.08

Últimes hores free

Gaudeixo de les últimes hores de llibertat abans no aparegui la família per la porta.

Durant aquestes 48 últimes horetes, a part de descansar i cuidar-me el genoll esquerre, he aprofitat per fer algunes cosetes, sobretot amb (o a través de) l'ordinador.

Per exemple:

- M'he donat d'alta al flickr pro. Costa uns 25 EUR a l'any i em dona més joc. De moment, he pujat algunes fotos i he duplicat el número de sets. Per cert, m'he adonat que, darrerament, sobretot hi pujo fotos de l'àmbit familiar, amb la qual cosa, com que són restringides a les amistats, si no estàs autoritzat se n'hi veuen poques de noves. A qui li pugui inetressar de veure-les totes, que m'enviï un mail i ho arreglem.

- La càmera de fotos digital que tenim se'ns ha mig espatllat. Encara funciona, però no tanca bé i té diverses petites pegues. He decidit que el meu regal de llicenciatura serà una càmera nova. Busco una cosa que no sigui reflex, però que, si es dona el cas, també em permeti jugar. Pel que vist fins ara, m'inclino per una Nikon P80, tot i que, es veu que també té les seves pegues. Si algú em pot aconsellar, s'agrairà (no parlo de retribucions econòmiques, quedi clar).

- Finalment, he pogut posar en òrbita el blog del Tot Poesia 2008 (m'ha costat....). En fi, què us he de dir jo? Féu-hi un cop d'ull, si us vaga.

- També he contestat a la invitació de mar per accedir al facebook. No sé gaire què és això i encara menys per a què em pot servir o ho puc fer servir; però m'hi he entretingut una bona estona. Crec que té possibilitats.

- Amb l'estona que em queda, he d'acabar d'endreçar una mica la casa, he de edeinar i he d'avançar en la lectura de "L'últim patriarca", de Najat El Hachmi, un llibre relativament fàcil de pair, però que segurament pel meu desconeixement general del món, encara em sorprén, parèntesi en la lectura de la trilogia de Marías (totes aquestes comes les he posat en honor al mestre Marías, he).

8 comentaris:

miquel ha dit...

Veig que no has fet cap disbarat, al menys confessat, durant el teu temps de llibertat.
La càmera que suggereixes és una bona tria. No t'ho pensis gaire més. Una altra cosa és que te la volguessis posar a la butxaca.

nimue ha dit...

jo no tinc ni idea de càmeres així que no et puc ajudar massa...
A mi em va passar com a tu amb el Facebook, em va animar un amic i després resulta que m'he trobat amb molts amics que feia temps que no veia i que també tenen Facebook i ens serveix per mirar-nos les fotos i recordar-nos mútuament. De moment això.

A veure si aquest any em puc passar per Sant Cugat quan allò de la poesia! Que fa temps que ho tinc pendent!

Montse ha dit...

deumeu, continues amb Marias? Ets un heroi!

jo, jo vull veure les fotos dels enanitus... que podré?

m'afegiràs al facebook? jo ja hi sóc, també, ja t'enviaré invitació si no rebo la teva abans.

Bloc de poesia... hi aniré, a fe dels déus, pero no ara, que em ve la son...

petonets de diumenge-nit.

aiguamarina ha dit...

millorat el genoll :)

Beset!!

Albert ha dit...

Cap disbarat, pere (aquesta vegada). He llegit que, com totes, aquesta també té alguna pega, però em pensoq ue per jugarhi una mica em serà més que suficient.

nimue, a veure, i parlem-ne abans.

arare, això de l'accés a les fotos resevades a les amistats del flickr, ja hauria d'estar arreglat. El facebook, ho miro més tard. I sí, sóc una mica un heroi. Què hi farem? bé, heroi o pesat?

El genoll ha millorat molt, tot s'ha de dir, però ara em volenmirar si tinc el menisc sencer. b7, aigua.

miquel ha dit...

No sé si has consultat aquest lloc on apareixen opinions sobre totes les càmeres (o gairebé): http://www.quesabesde.com/camaras-digitales/camaras/nikon-coolpix-p80-opiniones,3769.html

La pega és que la gent opina al cap de poc de comprar-les i sovint no són gaire rigorosos.

Segur que jugaràs una mica i ni tan sols li treuràs tot el suc

mar ha dit...

48 hores de llibertat???
com s'aconsegueix això?

en el facebook també pots compartir les teves fotos amb els amics, sense fer-les públiques com en el picasa, i és gratuït (per ara)
encara no he tingut temps de ficar-m'hi com cal, però em dona la sensació de que dóna molt de joc... si més no, també m'hi he trobat molts amics que encara no havia trobat a la xarxa.
un petó ben gran
ah, i jo també vull veure les fotos dels petits

Albert ha dit...

pere, aquests encara no els he mirat, però n'he vist d'altres. A banda de si la gent opina masa aviat (per bé i per mal, suposo), tampoc tinc clar que em pot suposara mi, per exemple, que no pugui tenir flaix extern o que la funció de vídeo no tingui RAW (?).
no tingui. Un altre dubte és si comprar-la a distància (més econòmica) o en una botiga d'aquí la meva ciutat (sempre puc anar a preguntar el que no entengui). En fi, ja veurem, aquests dies tinc una altra prioritat.

mar, amb sacrifici durant uns quants mesos, bona voluntat per l'altra part i per prescripció mèdica (descans). Del facebook, ja n'anirem aprenent. Id e els fotos t'acabo d'enviar la convidamenta.

Fins aviat, a tots dos, espero.