28.8.07

Vacances (i2)

Hem estat deu dies a Mallorca.

Hem passat per Valldemossa (maca la carretera i la Cartuja). Hem estat a Sòller i a Port de Sóller (i hem anat en trenet i hem menjat les gambes pròpies de la localitat). Hem pujat fins a Lluc (no és Montserrat, però Déu n'hi dó). Hem anat fins al cap de Formentor (es veia Menorca força bé). També hem passat per Alcúdia (les muralles i la vil·la roamana). Hem estat al Parc i a la platja del Parc Natural de Mondragó (quines onades...). Hem visitat les coves del Drach amb 1000 persones més alhora (de tants flashos de fotos no es veia gaire res). Hem vagarejat per les platges de Palma, és a dir l'Arenal, a partir de les sis de la tarda (abans no trobàbem lloc on jeure i feia massa sol per la descendència). També vam arribar-nos fins a Sant Elm, davant l'illa de Sa Dragonera (però plovia, aquell dia).

Ens estàvem a una casa de l'humil barri de Son Espanyolet, convidats per la cangur dels nostres xics que ha heretat una casona ben senzilla allà i que abans de mirar de vendre-la, volia anar-hi uns dies. Vam fer un parell de visites a persones conegudes de la meva compi; els primers més ben instal·lats, d'altres potser no tant. I fins i tot vam assistir a un sopar "en homenatge" a la meva compi amb una àmplia representació de la seva exfamília política, la qual cosa inclou exsogres (i jo allà ben simpàtic).

Tornem de l'illa deu dies més tard i em pregunto: més enllà de cap, tronc i quatre extremitats (és a dir: "la forma"), què comparteixo jo amb la resta de la humanitat? Em costa trobar cap similitud amb els milers de persones amb les que, en un moment o altre, hem coincidit. I ja sé que no sóc precisament gaire especial, però....

2 comentaris:

aiguamarina ha dit...

és curiós :) a aixó se li diuen vacances, tens raó, jo he preferit passar casi cada día a casa, sortint a passejar a les nits, els quatre solets... i a casa els quatre fent el que ens vingués de gust, casi bé res... dormir molt i ara insomni jajaja.

Una forta abraçada!!

Pepita Forever ha dit...

Doncs jo Albert, per evitar precisament aixó, amb aquestes preguntes, he fet/estic fent com l'Aiguamarina, intentant dormir cada nit al mateix llit: el meu! Ja ha passat....